interaktivne jezičke radionice

KURSEVI JEZIKA ZA DECU

engleski

ENGLESKI JEZIK

kurs nemačkog jezika linguistico

NEMAČKI JEZIK

kurs italijanskog jezika linguistico

ITALIJANSKI JEZIK

kurs španskoj jezika linguistico

ŠPANSKI JEZIK

KURS ZA DECU

50€

Trajanje kursa: 2 semestra
Fond časova: 32 + 40
Trajanje časa: 60 minuta
Termini: 2 x nedeljno
Grupa: 3 – 5 polaznika
Cena: 6.500 rsd na mesečnom nivou

KURS ZA TINEJDŽERE

50€

Trajanje kursa: 2 semestra
Fond časova: 32 + 40
Trajanje časa: 60 minuta
Termini: 2 x nedeljno
Grupa: 3 – 5 polaznika
Cena: 6.500 rsd na mesečnom nivou

Dečji kursevi jezika se realizuju kao :

  • Kursevi jezika za mlađe osnovce uzrasta od 6 do 9 godina
  • Kursevi jezika za starije osnovce uzrasta od 10 do 13 godina

U ponudi su kursevi za italijanski, nemački i španski jezik.

Škola omogućuje 10% popusta za drugo ili treće dete.

kurs stranog jezika za decu

Na poseban zahtev roditelja moguće je da se uz dodatne časove prati i obnavlja i zvanični školski program jezika koje dete uči.

Program i metodologija rada na kursevima jezika za decu školskog uzrasta

Kursevi se odvijaju tokom radne nedelje ili vikendom u prijatnom ambijentu naše škole na Vračaru. Tokom radne nedelje časovi su organizovani dva puta nedeljno u trajanju od 60 minuta, dok je vikendom organizovana blok-nastava, koja podrazumeva dva spojena časa od 60 minuta sa malom pauzom između časova.

Kursevi su prilagođeni školskoj godini, te su i oni dvosemestralni i podeljeni na prvo i drugo polugodište sa fondom od 32 časa u prvom polugodištu i 41 časom u drugom polugodištu. Raspusti  se podudaraju sa školskim.  

 

a1 nivo stranog jezika
deca na kursu stranih jezika linguistico

Radi se u malim grupama, sa najmanje od 3, a najviše do  5 polaznika po grupi. Kurseve vode diplomirani profesori jezika koji su odlični pedagozi i imaju iskustva u radu sa decom ovog uzrasta. Dugogodišnji rad sa decom nas je naučio šta decu interesuje i privlači, te smo ta saznanja pokušali da primenimo u našem pristupu u nastavi. U radu sa decom naš metod se oslanja na odnos poverenja koji se gradi uz pomoć pojednostavljenih, ali primamljivih zadataka, zahvaljujući kojima naši đaci započinju organski proces učenja jezika koji im omogućuje da govore i razumeju i da se identifikuju sa novim jezikom na relativno brz i neposredan način. Radi se po udžbenicima koji su međunarodno priznati i prilagođeni ovom uzrastu kako po tematici tako i po svom vizuelnom prikazu.

 

Zbog specifičnosti uzrasta, gradivo se prelazi na formalan i  neformalan način. Udžbenici i obavezne radne sveske predstavljaju tradicionalan pristup učenju jezika, koji je uvek obogaćen i osvežen pesmom, igrom, kolažima, crtanim filmovima, kreativnim radionicama u okviru kojih  đacima približavamo običaje i praznike zemlje jezika koji se uči, te zbog toga naši časovi imaju formu interaktivnih jezičkih radionica. Veliki saveznik u nastavi su  posebno osmišljeni video-prikazi  i blogovi  koji se koriste u procesu učenja stranog jezika i koji su napravljeni tako da budu pristupačni i dopadljivi deci ovog uzrasta. U nastavi su u velikoj meri  zastupljene društvene igre, uz koje deca na zabavan način usvajaju razne segmente jezika, od gramatike preko vokabulara do interesantnih pojedinosti koje se tiču kulture i tradicije zemlje čiji jezik uče. Kroz ove raznovrsne komunikativne sadržaje i aktivnosti  đaci vežbaju i razvijaju četiri osnovne jezičke veštine (govor, čitanje, pisanje i razumevanje stranog jezika koji uče). U našoj školi se insistira na upotrebnoj vrednosti jezika, na aktivnom znaju i primeni onoga što je naučeno već na samom početku.

deca na kursu stranih jezika

Trudimo se da uz ovako bogat i sadržajan program nastave držimo decu motivisanom za rad i da im probudimo istinsku i dugoročnu ljubav prema novom, stranom jeziku koji uče.  Samo u ovakvim uslovima naši mali polaznici imaju zaista priliku da u potpunosti usvoje i nauče željeni strani jezik.

Sa nama učenje nije dosadno!