interaktivne jezičke radionice
engleski

ENGLESKI JEZIK

kurs nemačkog jezika linguistico

NEMAČKI JEZIK

kurs italijanskog jezika linguistico

ITALIJANSKI JEZIK

kurs španskoj jezika linguistico

ŠPANSKI JEZIK

kurs norveskog jezika linguistico

NORVEŠKI JEZIK

O NAMA

NAŠ CILJ

Posvećenost, pažnja I stručnost su naši prioriteti, a naš cilj je da kontinuirano napredujete i progovorite strani jezik koji učite.

NAŠ AMBIJENT

Prostorije naše škole su prijatnog ambijenta i poseduju svu tehničku podršku kao i didaktička sredstva neophodnu za realizaciju nastave koja uključuje i multimedijalne sadržaje.

NAŠA METODOLOGIJA RADA

Praksa je pokazala da nije svaka metoda za svakog đaka, te je stoga naša nastava bazirana na iskustvu i uskladjenom odnosu različitih metodika i pristupa nastavi jezika. Posebna pažnja se poklanja konverzaciji kako bi se kod učenika razvila sposobnost da se izražavaju i komuniciraju na jeziku koji uče već od samog početka kursa. Ovaj metod ne isključuje učenje gramatike koja je izuzetno bitna u procesu učenja jezika već pokušava da pruži pravi odnos gramatike i konverzacije prilikom usvajanja novog jezika u cilju što aktivnije upotrebe jezika.

NAŠA LOKACIJA

Nalazimo se na Neimaru, u srcu Vračara.
 

NAŠE POGODNOSTI

Iskoristite mogućnost besplatnog probnog časa.
Besplatna ulazna testiranja za sve nivoe i jezike.
Izdajemo diplome o završenom kursu jezika odgovarajućeg nivoa.

NAŠE GRUPE

Naši učenici su centar naše pažnje jer nam je najvažnije da odgovorimo na njihove potrebe i očekivanja. U želji da se maksimalno posvetimo svakom polazniku i odgovorimo na pojedinačne potrebe naših đaka, nastava je organizovana u malim grupama.

NAŠ MOTO

Učenje jezika nije samo teorija, učenje jezika je praksa!

UPOZNAJTE TIM

predavač mira andric linguistico

MIRA ANDRIĆ

Ciao, mi chiamo Mira. Jako volim da radim svoj posao, a posebno me raduju pozitivni utisci polaznika i postignuti rezultati. Pored lepota Italije, jezika i svega što ima veze s ovom lepom i blagorodnom zemljom volim da džogiram, planinarim i gajim cveće. Ne tako retko, na času skuvam neku pastu sa đacima i naravno nazdravim uz čašicu dobrog italijanskog vina. Salute!!

predavač sofija linguistico

SOFIJA PETROVIĆ

¡Hola a todos! Me llamo Sofija y soy profesora de español. Za mene je ovaj jezik poseban i dragocen jer predstavlja sredstvo izraza prebogatih i različitih kultura. Španski je jedan od tri najveća svetska jezika i svojom rasprostranjenošću povezuje izvorno različite svetove, stvarajući dinamičnu i uzbudljivu celinu. Uživam da kroz jezik, muziku, film, ples, kuhinju i još mnogo drugih obeležja svoje učenike motivišem i da zajedno otkrivamo širinu i mogućnosti kojima vatreni hispanski svet očarava!

predavač irena linguistico

IRENA BRKIĆ

Hallo! Ich bin Irena. Ljubav prema stranim jezicima sam nasledila od svoje prabake Karoline, a ljubav prema kulinarstvu od svog deke Đordja. Dve ljubavi su se u mom slučaju spojile na neobičan način. Zanimljiva druženja uz muziku, novi ukusi i užici u hrani mogu takođe biti deo učenja stranih jezika. Dođite i proverite kako.

predavač ivana linguistico

IVANA ĐURĐEVIĆ

Hei, mitt navn er Ivana og jeg skal hjelpe dere å lære norsk! Upoznajući se sa norveškom kulturom tokom svojih studija, oduševila sam se posvećenošću žitelja ove severnoevropske zemlje, prirodi i sportskom stilu života. Mišljenja sam da je poznavanje stranih jezika izuzetno dragoceno, jer pored toga što širi mogućnosti za komunikaciju u svim vidovima, takođe čoveku otvara i potpuno nove perspektive i poglede na svet i život uopšte. Jednom rečju, strani jezici čine ljude boljima!

placeholder image

JELENA PUHAR

Ciao, sono Jelena. Zahvaljujući pohađanju kurseva italijanskog jezika u Rimu i Peruđi za vreme osnovnih studija na Katedri za italijanistiku na Filološkom fakultetu u Beogradu, kao i boravku u Udinama tokom master studija, imala sam priliku da se još bolje upoznam sa običajima i lepotama Italije. Prenošenje ljubavi prema italijanskom jeziku i italijanskoj kulturi neprestano obnavljaju moj entuzijazam prema nastavničkom pozivu i jedva čekam da vam poželim dobrodošlicu u Centar za strane jezike Linguistico.

placeholder image

MAJA NIKOLIĆ

Hi! My name is Maja. Moja ljubav prema engleskom jeziku je svoj procvat doživela tokom osnovnih i master studija na Katedri za anglistiku Filološkog fakulteta u Beogradu kada sam upoznala svu lepotu i bogatstvo britanske kulture i tradicije. Nešto kasnije, radeći na doktorskoj disertaciji imala sam priliku da zavirim u samu suštinu ovog jezika kroz proučavanje semantičkih i pragmatičkih fenomena. Izuzetno mi je drago što svoju veliku ljubav, znanje i iskustvo mogu da podelim sa novim polaznicima našeg centra.

 • Počela sam da učim nemački jezik kako bih mogla da pratim svoju edukaciju iz psihoterapije i na nemačkom. Presrećna sam što početna znanja iz nemačkog stičem baš u školi Linguistico. Ambijent je zaista podsticajan,

  - Tamara,
 • Linguistico na jednom mestu objedinjuje stručnost, ljubav prema drugim jezicima i kulturama, umeće i strast u prenošenju znanja, profesionalizam, strpljenje, upornost, humor, savremene udžbenike i metodologiju, prijatan ambijent, zainteresovane i aktivne kolege u učenju!

  - Irena,
 • Linguistico je primer dobre prakse u smislu prenošenja znanja i animiranja učenika. Zaista sam zadovoljna kvalitetom rada i preporučila bih školu Linguistico svima koji žele da uče strane jezike i usavršavaju se lično i

  - Jelena,
 • Počela sam da učim nemački, jer smatram da je lep jezik i da otvara mnoga vrata, posebno studentima medicine. Zahvaljujući Linguisticu, još mi je draži nemački, pre svega zbog kvalitetnih časova, koji zaobilaze suvoparno

  - Milica,
 • Trenutno uživam u usavršavanju svog znanja nemačkog jezika i, samim tim, upoznavanju sa nemačkom kulturom, običajima, tradicijom i stilom zivota. Časovi mi pružaju preko potreban mir od brzog života kojim se u ovo vreme

  - Ivana,